torsdag 14. april 2016

"Alle sammen sammen" - bøkene av Robert Næss


Denne storfamilien tipper jeg de aller fleste barn og unge har sett på NRK Super!
Og bøkene er også blitt sååå populære! Hittil har det kommet fire bøker og vi håper det skal komme flere, for disse bøkene er veldig morsomme!

Her møter dere alle de kjente ansiktene: tvillingene Tyra og Tobias, storebror Marek, rosablogger Lea og hennes plagsomme lillebror Bendik.

I den første boken som heter "Familie på boks" får vi vite hvordan den litt uvanlige gjengen havnet under samme tak. Forviklingene fortsetter i bok nr. 2 som heter "Katastrofekvelden".
Det er klubbkveld og Leas plan er å gjøre det slutt med Lukas fordi hun er forelsket i Emil og vil bli sammen med han. Det går selvsagt ikke slik hun har sett for seg. Samtidig skal Tobias overnatte hos en kompis som spiser pizza med leverpostei! Og Tyra er barnevakt for Bendik, og hun aner ingenting om at han har organisert pokerkveld i kjelleren! Dette er med andre ord en helt vanlig kveld for denne familien :)

Tredje og fjerde bok heter "Gullfeber" og "Dobbeldaten" og her fortsetter alt det morsomme og rare som skjer med og rundt denne familien! Bøkene har mange tegninger, noe som gjør det enda morsommere!

Hvis du vil låne noen av bøkene i serien "Alle sammen sammen", trykk her

Marthe