torsdag 8. mars 2018

"Mine verste år" av James Patterson

Rafe går i sjette klasse og skal begynne på ny skole. Det er ikke spesielt gøy, og særlig ikke når du er en av de som ikke er flink i noe og som ikke blir lagt merke til, hverken av de søteste jentene eller de kuleste guttene. Her må noe gjøres, og Rafes venn «Tause Leonard» har en god plan.

Rafe skal sørge for å bli lagt merke til på skolen fra første dag, for han skal nemlig prøve å bryte så mange av skolens regler som mulig!
De går igjennom reglene og lager et opplegg hvor han får poeng for hvilke regler han bryter, og tilleggspoeng hvis han blir lagt merke til og f.eks blir ledd av...og han blir lagt merke til, og han blir ledd av.
Han får f.eks flere poeng for å utløse brannalarmen enn å løpe i trusa gjennom gangen, men helt problemfritt blir det ikke, selv om Leonard syntes planen var knallgod.

Her skjer det uansett MASSE!

Hjemme hos Rafe er det heller ikke så greit. Mamma jobber mye og er alltid sliten, og hjemme i sofaen der ligger «Bjørnen» (stefaren) og slapper av bestandig. Det eneste han er god på er å plage Rafe.
Og Leonard den Tause…hvem er egentlig det?
Sprø serie om Rafe og skoledagene hans for mellomtrinnet.
Dette er første bok i serien "Skolen", og andre bok i serien heter "Få meg bort!".

Hvis du vil låne denne serien, trykk her

Kristin