onsdag 7. mars 2018

"Hodet fullt av deg" av Måns Gahrton og Johan Unenge

Første bok i serien "Eva & Adam".
Gammel serie i ny drakt. Bøkene om Adam og Eva var kjempepopulære på begynnelsen av 2000-tallet. Nå er de her igjen, i en litt mer moderne utgave, men de samme herlige typene.

Første bok heter «Hodet fullt av deg», og her møter vi Adam og Eva for første gang.
Adam har flyttet og skal snart begynne i klassen til Eva.
Han er litt bekymret for hvordan det skal gå på den nye skolen. Skal han kjøre en anonym tilnærming, eller skal han ta den helt ut fra første øyeblikk og virkelig bli lagt merke til?
Jenter er han ferdig med fra den forrige skolen, de vil han absolutt ikke ha noe med å gjøre.
Eva er mest opptatt av blogg-livet sitt, hvor hun heter Evaleva, og deler alt det kule livet hennes inneholder med alle følgerne sine. Hun teller likes, og lever og ånder for bloggen.
Eva synes gutter er håpløse, i hvert fall de barnslige guttene i klassen. Nei, da må det i tilfelle bli kameratene til broren, som går på ungdomsskolen og spiller i band.
Boken starter når de begynner på skolen, og slutter med et kyss på en klassefest! Så kan dere jo lure på alt som skjer i mellom.
Fine dagligdagse skildringer av livet til to helt vanlige barn på mellomtrinnet. Det har kommet to bøker i serien og blir sikkert flere, for «gamle» Eva og Adam besto av mange bøker, og det er bra.

Hvis du vil låne denne serien, trykk her

Kristin