fredag 14. juli 2017

"Engelen i djevelgapet" av Levi Henriksen

Astrid skal aldri bli voksen, for det blir så liten plass oppe i hodene på folk når de blir voksne. Mammaer har ikke plass til pappaer og pappaer har ikke plass til mammaer. De har bare plass til nye kjærester. Så Astrid flytter fra den ene til den andre hele tida.

Til slutt blir hun så lei at hun bestemmer seg for å rømme. Hun vil rømme til Djevelgapet, til øya der hun og foreldrene hadde en helt fantastisk dag før de ble skilt og alt ble trist. Og hun vil gi beskjed om hvor hun har dratt, så de kommer etter henne. Når de først er der, kan hun kanskje overbevise dem om at de hører sammen likevel.

Det blir masse å planlegge, og hun trenger en god del flaks i tillegg. Hun kommer helt ut til øya og foreldrene kommer etter, men så begynner ting å gå galt. Det er flere folk på øya, og de har våpen, og pappa skader seg. Ingenting blir som hun hadde tenkt.
Men spennende blir det…

Kjempefin bok om skilsmissebarnet Astrid, som bruker alle midler for å føre foreldrene sammen igjen. Er både spennende, morsom og innimellom litt trist. Fortellingen om Astrid fortsetter i boken "Dommedag kan vente", og begge bøkene står på spenningshylla for barn.

Hvis du vil låne bøkene om Astrid, trykk her

tr