torsdag 15. august 2013

"Åndejegerne" av Magne Hovden

Åndejegerne - Begynnelsen, bok 1

Tre barn bortføres på samme dag som de fyller 13 år. De våkner opp i en gammel borg inne i fjellet på Færøyene og får etterhvert vite at de er fraktet dit for å læres opp til å bli åndejegere. Lizzy fra New York, Gunther fra Berlin og Eirik fra Norge har tilsynelatende ingenting til felles, men må finne seg i å glemme at de kanskje ikke er verdens beste kompiser og konsentrere seg om en ting - opplæringen de må igjennom for å bli de neste åndejegerne.
De gamle åndejegerne begynner å miste kreftene sine, så det haster. Hvis de ikke kan stå sammen som en enhet, "Lunctus Three", vil ikke de enorme kreftene de besitter virke. Da vil en hel verden av uskyldige mennesker være i dødsfare når de hvileløse, onde åndene fra mellomverdenen kommer for å drepe.

Kjempespennende fantasy-serie fra en ny, norsk barnebokforfatter. Bli med de tre 13-åringene på trening og i kamp mot ondskapen verden rundt. Boken er forholdsvis lett å lese og ikke så altfor lang med 197 sider. Passer nok best for barn fra 10 år og oppover.

Bok nummer to i serien heter "Dødelig gjenkomst".
Om du vil låne noen av disse bøkene trykk her

Kristin