fredag 15. juni 2018

"Yo-Kai Watch" av Noriyuki Konishi

Yo-Kai Watch er en serie om Nate Adams og hans liv etter at han ved uhell befridde Yokaien Whisper. Som takk for hjelpen fikk Nate Yo-Kai Watchen.
Normalt kan ikke mennesker se Yokaier, men med Yo-Kai Watchen har han muligheten til å se og tilkalle Yokaier han har blitt venn med.
Etter å ha funnet ut at Yokaier ikke er skumle (som han først trodde), bestemmer han seg for å bli venn med mange av dem.
Yokai (妖怪) er et vanskelig ord å forklare, men kort sagt betyr det Japanske Monstre, eller i denne serien spøkelser eller ånder.

Denne serien er veldig lik og inspirert av Pokemon, som handler om å «Fange dem alle» istedenfor å «Bli venn med dem alle». Serien har fått god kritikk og hvis du liker Pokémon så kommer du sikkert til å like denne serien også. Serien er enkel og passer bra for barn, og den er humoristisk så jeg tror de fleste vil like den.
Yo-Kai Watch er skrevet og tegnet av Noriyuki Konishi (小西紀行). Det har kommet ut 8 volumer av serien på engelsk og Moss Bibliotek har 7 av dem. Det har også kommet ut en Anime av serien.


Hvis du vil låne denne manga-tegneserien, trykk her

Anbefalt av Vetle, arbeidsuke-elev mai 2018