fredag 15. juni 2018

"Varulvens hemmelighet" av Kristina Ohlsson

Herbert og Sally trodde at når de var kvitt zombiefeberen som herjet forrige sommer, da skulle alt bli som før. Eldsala skulle igjen bli et trygt og koselig sted å bo, men den gang ei.
Nå skjer det noe mystisk  igjen.

Hvorfor er det så mange skogbranner? Er det noen som igjen og igjen tenner på skogen deres? Fuglene har forlatt innsjøen, og ingen fugle-kikkere kommer lenger for å overnatte på pensjonatet til farfar. Dyra på gårdene i nærheten blir angrepet og drept, og folk forsvinner fra byen.

Men...det verste av alt er de hundeliknende vesenene som hyler om natten og lusker rundt i Eldsala, med våt pels og blod rundt kjeften. Kjempestore og sinte.

Sally og Herbert blir redde, men også nysgjerrige. De bare må finne ut hva som skjer, men de klarer det ikke alene og nok en gang må de ringe etter Alexander Lukas for å få hjelp.
Etter hvert blir dette skummlere enn de noen gang hadde forestilt seg, og de kan ikke stole på noen, selv ikke sine nærmeste.

Enda en kjempespennende bok om Sally og Herbert, og det lille stedet Eldsala.
Det er noe spesielt med Eldsala, så dette blir ikke siste gang vi får høre om mystiske fenomener og skumle vesener som ødelegger sommerferien for Sally og Herbert.

Den første boken i serien heter "Zombiefeber".
Hvis du vil låne disse spennende bøkene, skrevet av Kristina Ohlsson, trykk her

Kristin