onsdag 9. november 2016

"Kryptalportalen" av Bobbie Peers

William Wenton er tilbake. Etter lange, kjedelige måneder i Norge, hvor William var tilbake på skolen og mobbingen til lærer Humburger fortsatte, får William endelig dra tilbake til Institutt for Posthuman Forskning.
Han stortrivdes jo på Instituttet, blant roboter og orber og andre installasjoner, men nå er noe galt. Plutselig er Instituttet blitt som en festning. Ingen får bevege seg rundt i gangene, det er kommet opp et gigantisk gjerde og det patruljerer beltebiler med kanoner på utsiden. Hva skjer, og hvor er det blitt av bestefar?

William  trodde han var ferdig med Abraham Talley for godt, der han ligger nedfrosset i kjelleren på Insituttet. Men…ingenting er som han trodde, og hvem kan han stole på?
Et utrolig spennende eventyr venter William og venninnen hans Iscia, og denne gangen havner de i Himalaya, på jakt etter Kryptalportalen.
Hva det er får du finne ut selv, når du leser boken.

Akkurat som i forrige bok i serien er denne også spekket med spenning, full av fancy teknologi vi ikke har hørt om før, som kanskje gjør det mulig for William og vennene hans å finne løsningen på mysteriet som truer med å utslette hele kloden? Men får de det til, og rekker de det…?

Gleder meg til fortsettelsen, for her er ingenting avklart når boken slutter!

Hvis du vil låne denne spennende serien, trykk her

Kristin