torsdag 13. mars 2014

"Verdens farligste gjeng" av Arne Svingen


 
 
 
Bak på denne boken står det: “Verdens farligste gjeng er en rå og morsom bok om alt som skjer når de voksne ikke følger med!"

Boken er skrevet av en av “Marg & bein” forfatterne, Arne Svingen. MEN denne boken er ikke som “Marg & bein”-bøkene. Den er en perfekt blanding av skummelt, spennende, og VELDIG MORSOMT!

Boken handler om tre gutter som kaller seg Dødser’n, Killer og Bukspretten! De høres mye tøffere ut enn de er, men imaget er viktig.

De har døpt seg selv “Verdens farligste gjeng”,  og det mener de dypt og inderlig  at de faktisk er. De holder til i Uhyggens borg i Ondskapens skog.  De har skrevet “Verdens viktigste dokument” som er reglene man må følge om man skal være medlem i “Verdens farligste gjeng”, og regel nr 6 lyder: “jenter er ekle og får ikke være med”.

Så skjer det noe som gjør at  “Verdens viktigste dokument” må forandres; jenter kan faktisk være veldig kule. Og de kan faktisk hjelpe til å skremme bort inntrengere, erte og finne på utrolig kule ting. Alt kan skje i denne boken og du kommer til å le høyt av denne gjengen og alt det rare de finner på i Uhyggens skog.
Hvis du vil låne "Verdens farligste gjeng" trykk her
Marthe