tirsdag 12. desember 2017

"De kongelige kaninene fra London" av Santa Montefiore og Simon Sebag Montefiore

Shylo er den yngste kaninen i søskenflokken. Han har tre eldre brødre, og tre eldre søstre.
Alltid får Shylo høre at han er så liten, at han ikke får til noe og at han ikke får være med på det morsomme og litt skumle som de eldre søsknene hans får være med på.

Heldigvis har han sine egne hemmeligheter, som for eksempel at han drar å besøker den gamle kaninen som bor ganske langt unna Kaninkvea, der Shylo bor sammen med familien. Han elsker å høre den gamle fortelle historier om gamle dager, om modige helter og skumle fyrer.

Men aller helst drømmer Shylo om at han kunne være like smart og like modig som kaninene i den hemmelige gruppen som en gang hadde bodd under Buckingham Palace og beskyttet den engelske kongefamilien mot farer. Tenk å være sååå modig.

Drømmen til Shylo skal vise seg å være nærmere enn han kunne forestille seg, for allerede neste dag overhører han en gjeng med skumle og fæle rotter som har en ond plan mot selveste dronningen av England! Den eneste som vet om denne onde planen er Shylo, og det blir opp til han å prøve å stoppe rottene. Shylo drar til London for å varsle De Kongelige Kaninene...

Dette er en så fin bok som er både spennende, morsom og med så fine tegninger!

Passer veldig godt til høytlesing, for barn fra cirka 5-10 år.

Hvis du vil låne denne FINE boken, trykk her

Marthe